Loading...
Ceremonievervoer 2018-07-26T15:22:22+02:00

CEREMONIEVERVOER

Liever een tijdloze klassieker dan een blitse limo voor de mooiste dag van uw leven?
Het is bij ons ook mogelijk om een Saab Cabrio te huren met chauffeur.
Dit kan voor uw bruiloft, maar kan evengoed voor een fotoshoot, filmopname of andere gelegenheden!

VIP-Cars-Ceremonievervoer--1
VIP Cars Ceremonievervoer -2
VIP Cars Ceremonievervoer -3

ONS VOERTUIG

Onze Saab 900 Classic Cabrio is een icoon uit de automobielgeschiedenis. Deze vierseizoen cabrio biedt ook aan zijn passagiers achteraan heel veel ruimte, en staat garant voor een klassevolle verschijning!

UITSTEKENDE SERVICE

Voor welke gelegenheid u ons voertuig ook huurt, we zorgen ervoor dat deze piekfijn voor de dag komt, en we kunnen ook voor passende versiering zorgen. Bij reservering overlopen we alles met u samen, en zorgen we ervoor dat er aan al uw wensen voldaan kan worden. Onze cabrio kan ook gehuurd worden in combinatie met een van onze andere voertuigen.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Onze Saab Cabrio kan gehuurd worden tegen een zeer voordelige prijs. Op deze pagina kan u alvast enkele standaardtarieven terugvinden. U kan ons ook steeds vrijblijvend contacteren voor een scherpe offerte op maat!

WERKWIJZE

Een trouwfeest of andere gebeurtenis in het vooruitzicht, en u zou graag hebben dat onze Saab 900 Cabrio daar deel van maakt? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon met de datum, gelegenheid, plaats en het aantal uren dat u graag het voertuig ter beschikking zou hebben. Samen bespreken we dan nog of u specifieke wensen heeft zoals bv een passende versiering, fotoshoot op locatie, enzovoort.

TARIEVEN

Hierbij vindt u enkele standaardtarieven voor het huren van onze Saab 900 Cabrio met chauffeur. Contacteer ons ook gerust voor een offerte op maat.

Forfait huwelijk
Inbegrepen: 4 uur, 100km, versiering
€275
Forfait huwelijk XXL
Inbegrepen: 8 uur, 150km, versiering
€425
Forfait huwelijk ceremoniewagen + minibus
Inbegrepen: 4 uur, 100km, versiering
€400
Forfait huwelijk XXL ceremoniewagen + minibus
Inbegrepen: 8 uur, 150km, versiering
€550
Bijkomend uur €40
Bijkomende kilometer €0,75

GALLERIJ