Loading...
Personenvervoer 2018-07-26T15:21:03+02:00

PERSONENVERVOER

Of u nu een avondje wenst te feesten met vrienden, een volgbusje nodig heeft bij op uw trouwdag om uw familie te vervoeren of een voertuig nodig heeft om klanten van uw bedrijf op te halen, voor alle mogelijke personenvervoer hebben we een passende oplossing!

VIP-Cars-Personenvervoer--1
VIP Cars Personenvervoer -2
VIP Cars Personenvervoer -3

ONS VOERTUIG

We beschikken over een nieuwe minibus die plaats biedt aan 1 tot 8 passagiers. Dit voertuig is heel rijkelijk uitgerust en staat dan ook garant dat u in alle comfort vervoerd wordt.
Denk hierbij bv aan airco achteraan, een schuifdeur zowel rechts als links, ….

UITSTEKENDE SERVICE

We denken graag met onze klanten mee, en doen er steeds alles aan om onze dienstverlening te verhogen. We werken niet met chauffeurs in dienst, maar zijn 2 zelfstandige zaakvoerders die er dag na dag naar streven om hun klanten een onberispelijke service te bieden. Heeft u een feest of evenement voor ogen, of belangrijke klanten die binnenkort opgehaald moeten worden? Neem dan zeker contact met ons op, en u zal versteld staan hoe ver we voor onze klanten kunnen gaan!

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Een service op maat van de klant betekent bij veel vervoerders ook vaak een hoge kostprijs; niet zo bij ons! We beschikken over heel wat interessante formules afhankelijk volgens de gelegenheid, maar ook voor heel specifieke wensen garanderen we dat we u een heel scherpe prijs zullen aanbieden, ongeacht of we u van dienst dienen te zijn ’s nachts, in het weekend, in het buitenland, …

WERKWIJZE

Neem vrijblijvend met ons contact op via mail of telefoon, en laat ons weten waarvoor u ons graag zou inschakelen, wanneer, voor welke afstand en voor hoeveel uur, en we zullen u een passende offerte voorstellen!

TARIEVEN

Hieronder vindt u enkele forfaits die we u kunnen aanbieden. Graag maken we ook een vrijblijvende offerte op maat. Aarzel niet om ons te contacteren voor al uw mogelijk vervoer.

Forfait 3 uur elke gelegenheid (BOB-service, zakelijk vervoer, shuttledienst,…)
Inbegrepen: 3 uur, 100km
€120
Forfait 6 uur elke gelegenheid (BOB-service, zakelijk vervoer, shuttledienst,…)
Inbegrepen: 6 uur, 150km
€200
Forfait (volg)busje bij huwelijk
Inbegrepen: 4 uur, 100km, versiering
€150
Forfait (volg)busje bij huwelijk
Inbegrepen: 8 uur, 150km, versiering
€250
Bijkomend uur €35
Bijkomende kilometer €0,55

Alle tarieven zijn inclusief btw.

Alle kilometers worden gerekend van en terug naar onze standplaats in Oudenaarde.

GALLERIJ